Tampereen Diabetesyhdistys ry

Vertaistuki

50+ tyypin 1 dia­bee­ti­koi­den ryhmä

Tampereen Diabetesyhdistyksen tilat, Lähteenkatu 2-4, Tampere
Ryhmä on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Oletpa sitten vastasairastunut tai jo diabeteskonkari, tervetuloa mukaan!

Tiedustelut yhdistyksestä p. 045 358 2505.

Ryhmä on kesätauolla.

Syksyn kokoontumiset keskiviikkoisin 18.9., 16.10., 20.11. ja 11.12. klo 17.00.

Diabetes ja näkö

Tampereen Diabetesyhdistyksen tilat, Lähteenkatu 2-4, Tampere
Tule keskustelemaan tai vain kuuntelemaan muiden kokemuksia! Ryhmä on tarkoitettu tyypin 1 diabeetikoille.
Lisätietoja: p. 045 358 2505 tai tsto(at)tam­pe­reen­dia­be­te­syh­dis­tys.fi

Dia­bee­tik­ko­las­ten ISO­VAN­HEM­PIEN ryhmä

Tampereen Diabetesyhdistyksen tilat, Lähteenkatu 2-4, Tampere.

Tule jakamaan tunteita, iloja ja huolia aktiiviseen ryhmään!

Lisätietoja toimistolta, p. 045 358 2505.

Syksyn kokoontumiset torstaisin 5.9., 10.10. ja 7.11. klo 16.00

Kes­kus­te­lu­ker­ho

Tampereen Diabetesyhdistyksen tilat, Lähteenkatu 2-4, Tampere
Tervetuloa ajankohtaisten asioiden äärelle joka torstai klo 14.00!

Ryhmä on kesätauolla.

Syksyn ensimmäinen kerta 5.9.

Käsityöhurmos

Tampereen Diabetesyhdistyksen tilat, Lähteenkatu 2-4, Tampere
Ota keskeneräinen työ mukaan tai hae inspiraatiota kerhosta. Mukavaa seuraa ja mielenkiintoisia keskusteluja kahvikupin ääressä!

Ryhmä on kesätauolla.

Syksyllä kokoontumiset parittomien viikkojen tiistaisin.

Vertuli

Tampereen Diabetesyhdistyksen tilat, Lähteenkatu 2-4, Tampere

Ryhmä lihavuusleikkauksen läpikäyneille ja leikkausta harkitseville. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi diabetesta tai et ole diabetesyhdistyksen jäsen. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua.

Vuoden 2024 kokoontumiset torstaisin 18.1., 15.2., 14.3., 11.4., 16.5., 12.9., 17.10. ja 14.11. klo 17.00.

Tyypitkaksi vertaisryhmä

Ryhmä tyypin 2 diabetesta sairastavan hyvinvoinnin tueksi ja munuaisterveyden edistämiseksi.
Keskustelua, omaa pohdintaa, tietoa ja tekemistä vertaisohjaajien johdolla.
Ryhmä tapaa noin kerran kuussa 8 kuukauden ajan. Tapaamisissa käsitellään diabeteksen seurantaa ja lääkehoitoa, ravitsemusta, liikkumista, mielen hyvinvointia sekä unta ja lepoa osallistujien kokemusten ja tietoiskujen avulla. Vertaisryhmä on lempeä tapa pysähtyä oman tilanteen äärelle. Ryhmässä pääsee säännöllisesti kuulemaan, keskustelemaan ja oppimaan turvallisessa ja tutussa porukassa. Ryhmä on maksuton.
Ryhmän osallistujat on valittu, ensimmäinen kokoontuminen keskiviikkona 31.1.2024 klo 17.30.

PER­HE­KER­HOM­ME KAIPAA VETÄJÄÄ!

Oletko alakouluikäisen tai sitä pienemmän diabeetikkolapsen isä tai äiti? Olisitko kiinnostunut tapaamaan samassa elämänvaiheessa olevia perheitä?
Perhekerho on alakouluikäisten tai sitä nuorempien lasten, sisarusten ja vanhempien kohtauspaikka, jossa keskustellaan jokapäiväisistä iloista ja huolista rennossa ilmapiirissä. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa ja toiminta voi olla esimerkiksi keskusteluiltoja, leikki-iltoja, luentoja ja retkä. Yhdistyksen työntekijöiltä saat tukea ja apua.

Perhekerholle on tarvetta ja kysyntää!

Innostunut vetäjä, ota yhteyttä Pia Nykäseen, puh. 050 576 3313 tai
pia.nykanen(at)tam­pe­reen­dia­be­te­syh­dis­tys.fi

Tyypin 2 ryhmät

Jos olet kiinnostunut tyypin 2 ryhmästä tai työikäisten ryhmästä, ota yhteyttä Pia Nykäseen, puh. 050 576 3313 tai