Sivut on päivitetty 14.02.2019

Tampereen Diabetesyhdistys ry

Tampereen Diabetesyhdistys ry tarjoaa sinulle ja läheisillesi tukea ja tietoa diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä.

Meiltä voit ostaa apuvälineitä diabeteksen hoitoon ja seurantaan, kuten oppaita, tunnuksia, verensokerimittareita ja -liuskoja sekä voiteita. Ostoksiin sisältyy myös asiantunteva käytön opastus.

Tampereen Diabetesyhdistys ry on Suomen Diabetesliiton paikallisyhdistys. Jäseniä yhdistyksessä on noin 3400.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 22 euroa. Uutena jäsenenä saat vuoden 2019 Diabetes-lehdet ilmaiseksi.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme! Voit tulostaa esitteen ja yhteystiedot tästä linkistä.

Tampereen Diabetesyhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, jota diabetes koskettaa.

Yritys tai yhteisö voi liittyä kannatusjäseneksi.

Liity jäseneksi tästä!