Jäsenedut

Jäsenhinnat

Voimassa olevan jäsenkorttisi esittämällä saat toimiston myyntituotteista alennusta:

Adressit ja sukat -20 %
Mittarit, näytteenottimet, liuskat -10 %

Verensokerimittaus, jäsenet 3 €, muut 6 €
Verenpainemittaus, jäsenet 3 €, muut 6 €
Pitkäaikaisverensokerimittaus (HbA1c), jäsenet 12 €, muut 17 €
Kehonkoostumusmittaus, jäsenet 15 €, muut 20 €

Maksullisiin tapahtumiin tai ryhmiin osallistuminen on myös aina edullisempaa jäsenille.

Diabetesyhdistysten jäsenet voivat soittaa Diabetesliiton neuvontapuhelimeen maksutta. Puhelin palvelee arkipäivisin klo 9-13, ja siihen vastaa Diabetesliiton diabeteshoitaja. Jäsenten oma numero löytyy jäsenmaksulomakkeelta.

Lue neuvontapuhelimesta lisää täältä

Diabetesliiton monipuoliset jäsenedeut

Mm. lehti-, loma- ja hotellietuja sekä alennuksia optikkoliikkeisiin laboratoriopalveluihin. Lisätietoja tästä linkistä.

Diabetes-lehden verkko- ja näköislehti ovat avoimia jäsenille alkuvuoden ajan. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, joka löytyy diabetesyhdistyksen jäsenkortista ja Diabetes-lehden takakannesta. Salasana on sukunimesi, isolla alkukirjaimella.

Diabetes-lehti näköislehtenä